Clinica Marcovet Experiență. Profesionalism.

În cei peste zece ani de când suntem pe piață, complexul veterinar Marcovet a livrat o gamă variată de servicii la cele mai înalte standarde pentru miile de clienți care ne-au trecut pragul. Ne folosim de experiența dobândită pentru a îmbunătății confortul clienților și eficiența echipei.

https://www.marcovet.ro/wp-content/uploads/2019/08/hero_image_13-768x611.png
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Istoria clinicii veterinare

Marco Vet este una dintre cele mai mari instituţii de gen din Europa

Prezența de excelență pe piața medicinei veterinare din România din anul 2006, cu servicii complete pentru animalele de companie – spital, ambulanță, pensiune, scoală de dresaj, farmacie, pet-shop si cosmetica veterinară. Complexul veterinar ce se întinde pe o suprafață de peste 10.000 de metri pătraţi, este rezultatul unei prietenii dintre un om și un câine, Marco, un boxer care în ciuda eforturilor medicale, nu a putut fi salvat. În acel moment, proprietarii au creat un proiect unic în Europa de Sud-Est, prin amploare și dotări, astfel încat alți proprietari să le poată oferi companionilor patrupezi ceea ce nu a putut fi găsit pentru Marco la acel moment.

Ce servicii oferim?

MEDICINĂ VETERINARĂ

Scopul nostru este de a oferi cea mai bună îngrijire veterinară posibilă într-o atmosferă plăcută, profesională și relaxantă

PET HOTEL (CAZARE)

Un vis despre un tărâm de poveste în care animăluțul care rămâne o perioadă fără cea mai de preț comoară, omul lui: Să își fluture în continuare codița și să se simtă ca un copil plecat în tabără, care se bucură de prieteni și locuri noi chiar dacă poartă dorul de părinți.

COSMETICĂ VETERINARĂ

Într-un mediu plăcut cu personal calificat, iubitor de animale, vă oferim soluţii şi servicii complete de frizerie şi cosmetică pentru îngrijirea animăluţului dumneavoastră.

DRESAJ

În cadrul școlii de dresaj Marcovet dorim să formăm cât mai multe relații om-câine fericite și sănătoase, care implică animăluțe mai atente, mai responsabile și fără probleme de comportament.

Icons-Pawsitive

FILOSOFIA MARCOVET

Spitalul veterinar Marcovet oferă un mediu sigur și prietenos, în care bunăstatea și dragostea pentru animale reprezintă o prioritate. Scopul nostru fiind de a asigura accesul la toate specilitățiile medicale.

Icons-Pawsitive

COMPLEXUL VETERINAR MARCOVET

Oferim o gamă completă de servicii pentru bunăstarea animăluțelor dumneavoastră pornind de la îngrijirea sănatatii, cosmetica veterinară, dresaj și cazare în regim de pensiune.

Icons-Pawsitive

PROFESIONALISM

Întreaga noastră echipă își canalizează energia și atenția pentu a atinge și întreține cele mai înalte standarde. Vă punem la dispoziție întreaga suită de facilități pentru a vă răsfăța companionul.

GALERIE FOTOAruncați o privire

https://www.marcovet.ro/wp-content/uploads/2021/11/operatie.jpg
https://www.marcovet.ro/wp-content/uploads/2021/11/pisica2.jpg
https://www.marcovet.ro/wp-content/uploads/2021/11/caine1.jpg
https://www.marcovet.ro/wp-content/uploads/2021/11/caine5.jpg
https://www.marcovet.ro/wp-content/uploads/2021/11/pisicute.jpg
https://www.marcovet.ro/wp-content/uploads/2021/11/papagal.jpg
Despre noi

Marcovet este un complex veterinar cu facilități extinse ce includ clinica veterinară, cosmetică, dresaj, pensiune.

Informații de contact
Str. Câmpul Pipera 115, Voluntari
Tel: 0732 122 488
Program: 10:00 - 17:00

Copyright © MARCOVET. All Rights Reserved – Design by M.C.R.